MEC
MEC Meeting 6 SEPTEMBER 2018 | AIR MILES
Iedereen kent Air Miles. Gelanceerd in Nederland door Loyalty Management Nederland in 1994. Toen met drie founding partners: Ahold, Praxis en Shell. Het spaarprogramma werd ongekend populair en vele bekende Nederlandse partners volgde. Sinds enige tijd is het ‘betalen met miles’ ook populair.
 
Deze MEC Meeting zijn we te gast bij Loyalty Management Nederland beter bekend als Air Miles. Algemeen Directeur Jacques Hoendervangers deelt zijn verhaal. Over het succes van Air Miles, de zoektocht, de indrukwekkende spaardrift van Nederland en het oneindige meer aan Miles als gevolg daarvan. En ook hoe de organisatie met zo uiteenlopende partners en dito belangen, toch al 26 jaar onbetwist een belangrijke speler is in de markt. Een MEC Meeting waarin alle facetten van organisatie, merk, marketing, klantrelaties en strategie aan de orde komen.
 
Het succes en de bekendheid brengen – zoals wel vaker – ook bijzondere uitdagingen met zich mee.
Tijdens deze MEC Meeting gaan we aan de slag met Loyaliteit 2030: hoe ziet loyaliteit er dan uit, hoe werkt het? Bestaat het nog? We bespreken welke strategie Air Miles volgt als organisatie en merk en gaan op zoek naar de jongere doelgroep. Krijgen we de Millennial ooit aan de Air Miles?

 

MEC Meetings zijn bedoeld voor professionals eindverantwoordelijk voor organisatie, merk, marketing en communicatie in middelgrote tot grote organisaties. Ze hebben tot doel om in de aangename kring van vakprofessionals kennis en ervaring met elkaar uit te wisselen en zo bij te dragen aan het vak en de groei van de vakprofessionals. Deelname alleen na opgave én bevestiging door het MEC.
 

 
 *
 *
 *
 *
 *
 *
naam@bedrijf.nl
 *
 *
 *
 *
 *
1111AA
 *
012-3456789
06-12345678
Onze partners
eFocus   MailPlus
 
Marketing Tribune   SchaalX
 
Tijdschrift voor Marketing   Beeckestijn
Over MEC
Het MEC wil een platform bieden voor kennis en inspiratie, ontmoeting, netwerk en maatschappelijke betekenis. Hiertoe wil het MEC de verbinding tussen CMO´s organiseren. Om kennis en ervaring te ontsluiten en daarmee bij te dragen aan het bouwen van sterke merken. Een veilige en vertrouwde...
 
Vleutenseweg 382, Utrecht, Nederland
030 275 90 30
info@mec.nl
www.mec.nl
f t tube
Mede mogelijk gemaakt door MailPlus
Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren