MEC
MEC Meeting 31 MEI 2018 | GAZELLE
Op 31 mei is het MEC te gast bij Koninklijke Gazelle waar zo'n 350 medewerkers elk jaar meer dan 250.000 fietsen maken. Daarmee is Gazelle de Nederlandse marktleider in fietsen. Het bedrijf met een roemrijke geschiedenis sinds 1892 werd in 2011 overgenomen door PON Holdings. Gazelle bleef na de overname een zelfstandig opererend bedrijf.

De MEC Meeting start met een rondleiding door de fabriek van Gazelle in Dieren. Daarna deelt CMO Mirjam van Coillie het verhaal van Gazelle én de belangrijkste strategische dilemma's. Eén daarvan raakt in ieder geval de vraag hoe een krachtig merk als Gazelle ruim 120 jaar na de oprichting haar relevantie kan versterken en kan blijven winnen in een markt met steeds meer toetreders.

Vervolgens zetten we met alle deelnemers de tanden in de vraagstukken om met en van elkaar te leren op basis van de uitdagende casus van Gazelle.

MEC Meetings zijn bedoelt voor professionals eindverantwoordelijk voor organisatie, merk, marketing en communicatie in middelgrote tot grote organisaties. Ze hebben tot doel om in de aangename kring van vakprofessionals kennis en ervaring met elkaar uit te wisselen en zo bij te dragen aan het vak en de groei van de vakprofessionals. Deelname alleen na opgave én bevestiging door het MEC.
 

 
 *
 *
 *
 *
 *
naam@bedrijf.nl
 *
 *
 *
 *
 *
1111AA
 *
 *
012-3456789
06-12345678
Onze partners
eFocus   MailPlus
 
Marketing Tribune   SchaalX
 
Tijdschrift voor Marketing   Beeckestijn
Over MEC
Het MEC wil een platform bieden voor kennis en inspiratie, ontmoeting, netwerk en maatschappelijke betekenis. Hiertoe wil het MEC de verbinding tussen CMO´s organiseren. Om kennis en ervaring te ontsluiten en daarmee bij te dragen aan het bouwen van sterke merken. Een veilige en vertrouwde...
 
Vleutenseweg 382, Utrecht, Nederland
030 275 90 30
info@mec.nl
www.mec.nl
f t tube
Mede mogelijk gemaakt door MailPlus
Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren