MEC
MEC Meeting 14 DECEMBER 2017 | INTERFACE
Op 14 december zijn we voor de laatste MEC Meeting van 2017 te gast bij Interface. Hét voorbeeld van een organisatie die op basis van een inspirerende visie een enorme transitie doormaakte. En de organisatie die in 2017 laat zien dat een circulaire organisatie niet alleen toonaangevend in design kan zijn, maar ook sterke financiële resultaten kan boeken. 
 
Interface? Voor veel business professionals is het inmiddels een bekende naam. Maar voor wie het niet weet: ze produceren tapijttegels. Een organisatie met meer dan 50 jaar ervaring. Dat in 1994 onder leiding van oprichter Ray Anderson een transitie begon van het zogenaamde take-make-waste-model naar Zero-Emission. Een nieuw industrieel model was nodig. Anno 2017 is Interface dichtbij haar Zero-Emission doelstelling. En dus kijkt de organisatie verder met het Climate-Take-Back project. De organisatie is met haar producten in staat om bijvoorbeeld CO2 uit de lucht te binden. En daarmee bij te dragen aan CO2 reductie in de wereld.
 
Heeft zo’n organisatie geen uitdagingen? Misschien juist wel. Op 14 december ontvangt Interface ons met een uitgebreide presentatie en rondleiding. Maar ook met een aantal substantiële dilemma’s waar we gezamenlijk de vaktanden in kunnen zetten.
 
Na afloop van de intervisie, kijken we gezamenlijk terug op 2017 met een goede hap en een mooi glas.

 
 *
 *
 *
 *
 *
 *
naam@bedrijf.nl
 *
 *
 *
 *
 *
1111AA
 *
012-3456789
06-12345678
Onze partners
eFocus   MailPlus
 
Marketing Tribune   SchaalX
 
Tijdschrift voor Marketing   Beeckestijn
Over MEC
Het MEC wil een platform bieden voor kennis en inspiratie, ontmoeting, netwerk en maatschappelijke betekenis. Hiertoe wil het MEC de verbinding tussen CMO´s organiseren. Om kennis en ervaring te ontsluiten en daarmee bij te dragen aan het bouwen van sterke merken. Een veilige en vertrouwde...
 
Vleutenseweg 382, Utrecht, Nederland
030 275 90 30
info@mec.nl
www.mec.nl
f t tube
Mede mogelijk gemaakt door MailPlus
Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren