MEC
MEC Meeting 5 JULI 2018 | RABOBANK
Op 5 juli is het MEC te gast bij Rabobank: dé coöperatieve bank van Nederland. Een organisatie die in 2007, 2008 en 2009 de absolute reputatiewinnaar was van de bankensector. Maar die daarna op geheel eigen domeinen ook de nodige uitdagingen kreeg te verwerken. Met impact op de business. Inmiddels is er veel gebeurd en heeft de organisatie onder leiding van Wiebe Draijer haar richting weer gevonden. Over 2017 liet Rabobank een rendementsgroei van maar liefst 32% zien. De bank heeft een duidelijke ambitie:  “We willen een betekenisvolle coöperatieve bank zijn, die zich inzet voor welvaart en welzijn in Nederland en die een belangrijke bijdrage levert aan het oplossen van de wereldvoedselproblematiek”. Met passie geven we invulling aan onze missie “Growing a better world together” (Wiebe Draijer).
 
Top CMO Dorkas Koenen ontvangt de deelnemers van het MEC. Centraal staat de  klantfilosofie voor Particulieren in Nederland #financieelgezondleven en de activatie daarvan. De sessie start met een ‘briefing’ over finance en klantgedrag om vervolgens samen te kijken naar een inspirerende inhoudelijke case. We sluiten de sessie af met een borrel en diner. 
 
MEC Meetings zijn bedoeld voor professionals eindverantwoordelijk voor organisatie, merk, marketing en communicatie in middelgrote tot grote organisaties. Ze hebben tot doel om in de aangename kring van vakprofessionals kennis en ervaring met elkaar uit te wisselen en zo bij te dragen aan het vak en de groei van de vakprofessionals. Deelname alleen na opgave én bevestiging door het MEC.
 

 
 *
 *
 *
 *
 *
 *
naam@bedrijf.nl
 *
 *
 *
 *
 *
1111AA
 *
012-3456789
06-12345678
Onze partners
eFocus   MailPlus
 
Marketing Tribune   SchaalX
 
Tijdschrift voor Marketing   Beeckestijn
Over MEC
Het MEC wil een platform bieden voor kennis en inspiratie, ontmoeting, netwerk en maatschappelijke betekenis. Hiertoe wil het MEC de verbinding tussen CMO´s organiseren. Om kennis en ervaring te ontsluiten en daarmee bij te dragen aan het bouwen van sterke merken. Een veilige en vertrouwde...
 
Vleutenseweg 382, Utrecht, Nederland
030 275 90 30
info@mec.nl
www.mec.nl
f t tube
Mede mogelijk gemaakt door MailPlus
Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren